Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

"Mit és Honnan?" Első rész + egy kis EXTRA ;)

2017. augusztus 28. 12:31 - Major Fanni

Olcsó, szép és minőségi ruhák lelőhelyei, itthon!

Olcsó: Persze, van olyan ember akinek egy 20.000 Ft-os blúz is olcsó, de nem erről lesz szó. 2 kategória lesz: Utcai: a felső határ 2.000 Ft Alkalmi: felső határ 5.000Ft és pont.

Minőségi: Tudom, hogy mennyire irritáló tud lenni, amikor megveszel egy tök jó ruhát, ami olcsó is volt, aztán néhány mosás után úgy néz ki, hogy még otthonra sem szívesen veszed fel. Csak olyan boltokról fogok beszélni, ahonnan én, vagy valamelyik batárnőm vásárolt, és a ruha még hónapok elteltével is olyan, mintha új lenne.

Szép: Ez nyilván szintén egy szubjektív téma, és főleg megosztó lehet 40 fölött és 40 alatt, ezért olyan helyeket veszek a listába, ahol tényleg nagy a választék és minden korosztály talál magának jó pár vásárolni valót :)

Az második rész néhány nap múlva érkezik, ahol 10 boltot fogok megemlíteni (még csak 5 van készen de igyekszem :))

Most pedig jöjjön egy kis EXTRA!

Az egyik első írásom akkora nézettségszámot ért el, amit már nem tudok szó nélkül hagyni! 680.064 megtekintés!!! Ebben fogalmazzunk, úgy hogy nem egy hétköznapi témát boncolgatok... kényes és tabu téma, szóval eléggé ki is vágtam néhány embernél a biztosítékot. Facebookon konkrét botrány lett belőle, de ennek ellenére szerencsére a legtöbben pozitívan állnak a dologhoz. Szerintem IGEN IS FONTOS erről beszélni, méghozzá pontosan ilyen, szókimondó formában! Elvégre nem vagyunk már 10 éves kislányok...

Erről az írásomról lenne szó: https://goo.gl/3pww59

blog.JPG

 

Igen, pontosan arról van szó, amit a képen látsz. Hosszan kifejtem a véleményem a témáról. Ha még nem olvastad, ide kattintva tudod megtekinteni: https://goo.gl/3pww59 Arra viszont kifejezetten szeretnélek megkérni, hogy szofisztikáltan fogalmazzunk véleményt és ne bántsunk meg másokat!

További szép napot kívánok, nemsokára újra jelentkezem :)
Puszi  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://majorfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr3612785060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása