Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

KIDERÜLT: Egyáltalán nem ciki intim segédeszközöket használni!

2016. december 07. 18:37 - Major Fanni

Sziasztok!

3.png

Mint már megszokhattátok, mindig jelentkezek egy-egy újabb nem hétköznapi cikkel.

Azért indítottam el a blogomat, mert szerettem volna olyan témákat körüljárni, ami legbelül mindenkit érdekel, de mégsem beszél róla senki! Hogy miért? Mert mi konzervatív európai emberek úgy gondoljuk, hogy ez TABU. Pedig higgyétek el, a szexről beszélni nem az!

Azokhoz is szólok, akik szinglin, magányos módon élik a hétköznapokat.Az írásom második fele hozzátok is szól, kedves sorstársaim.

Akinek nem inge ne vegye magára, de az előző cikkem után felháborító üzeneteket kaptam, pedig én csak segíteni szerettem volna!

Nem szégyen az, ha valaki szeretetre és törődésre vágyik függetlenül attól, hogy minek nevezzük.

A jó kapcsolat alapja a SZERELEM és a jó SZEX. Később a szerelem szeretetté alakul, DE a szex az örök. A kor haladtával egyértelmű, hogy a párkapcsolatok varázsa elmúlik. Hogy miért?

Azért mert EMBEREK vagyunk! Izgalmas kezdés és aztán jönnek az unalmas hétköznapok, szürke beszélgetések és az elhalványuló szenvedély!

Veled nem fordult még elő, hogy nem kívántad a párodat? DE! MINDENKIVEL! (megjegyzem halkan) Akkor még mindig nem értem, miért támadtok olyan üzenetekkel, hogy ilyen-olyan nő vagyok, vibrátort használjon az aki.. és sorolhatnám férfiak és nők vegyesen.

Hát kérlek benneteket, akkor ne olvassatok tovább mert ami most jön az még az előbbi cikkemnél is érdekesebb lesz, számotokra pedig kész felháborodás.

 

A férfi-nő kapcsolat alapja már mint mondtam a jó szex.

Mi történik akkor, ha ez a szenvedély ez a parázs és a tűz egyszer csak eltűnik.

Hát vissza kell hozni a tüzet, mert igen, van rá mód! Ha ezt hajlandó vagy megérteni, az a jobbik eset, mert ilyenkor lehet kísérletezni.

Mi történik ha a férjed vagy te nem vagytok hajlandóak kísérletezni? Akkor jön a félrekacsintgatás. Először szóban és gondolatban aztán pedig tettlegesen.

 

IGEN! Jól látod! Te mint bősz vezéranya, azt hiszed hogy nem lesz olyan, hogy a férjed (miután semmit nem teszel az ügy érdekében) félrelép? HÁT TÉVEDSZ!

Bizton állítom hogy ez nagyjából MINDEN esetben így van, tisztelet a kivételnek. Hogy miért? Azért mert évezredek óta a bennük rejlő vadász szépen lassan előkerül, és akkor nincs menekvés... És bár lehet újjal mutogatni és sajnáltatni saját magad, de ezt Te rontottad el! Ha hagyod kialudni a tüzet, magadra vess!

szomi.jpg

Mit tudsz ez ellen tenni?

Biztosan hallottál párterápiáról és különféle módszerekről, hogy lehet "megmenteni" egy hanyatló kapcsolatot. Nah idáig NE akarj eljutni! Ez egy olyan játszma, ahol minden nap el kell adnod magad. Egy igazi nő képes mindig megújulni. Egy igazi nő mindig tud meglepetést okozni!

Az elmúlt időszakban volt szerencsém beszélni rengeteg hölggyel, feleséggel, párral és mind mind elmondták, hogy az egyik legjobb ötlet volt a múltkori cikkemben a vibrátor.

Hogy miért?

"Andi és én is olvastuk a cikkedet. Nagyon sok negatív kritika után is megpróbáltuk felperzselni a nyugvó földet. Jelentem sikerrel. Régóta hetente vagy havi 2-3 alkalommal voltunk együtt. Nem sok. Hiányzott valami. Aztán miután elolvastam a cikket, megmutattam Andinak(feleségem) aki elsőre kizártnak tartotta az egész dolgot. Majd önkényesen megleptem vele. Az eredmény: Kompromisszumot kötöttünk. Kipróbáljuk, de ha az első pár percben nem tetszik akkor hagyjuk. Mondanom sem kell, hogy azóta heti 4-5-re emelkedett az együttlétek száma és imádja. Én is. Ne féljetek kipróbálni az újat :)  "

oldest-romantic-and-happy-couple-love-wallpapers.jpg

egy másik olvasó:

"Az élettársammal 14 év együttélés után jött el a nagy szakadék ideje. Sokat veszekedtünk, kezdtek rosszra fordulni a dolgok. Ez elsősorban a sok stressznek és a munkájának köszönhető. Hogy mi történt. Nagyon szeretem, ezért szerettem volna a 14. évfordulónkon meglepni valamivel. Így a cikked elolvasása után egy hangvezérelhetős vibrátort vettem és az egyik zuhanyzás alkalmával bevittem. Azóta minden zuhanyzáshoz használjuk :) Köszönöm Fanni"

maxresdefault.jpg

Furának tűnik ilyesmivel odaállni a férjed/pasid elé? Hát ez a lényeg! Légy szeszélyes és kiszámíthatatlan! Okozz meglepetést! Hidd el, ez minden pasinál működik.

Nincs párod?

"A vibrátor egy nagyon régi eszköz. Én már a sokadikat nyűvöm és az érintéses valami csúcsszuper ahogy te is mondtad! Nem kellenek hülye pasik, akkor inkább a kis gyurkómmal vagyok éjjelente, mert mindig "kéznél van"!"

Még ezer és egy levelet kommentet beírhatnék, mert ez mind értetek van!

15328224_10211480554512877_1697781044_n.jpg

Szóval, ha még mindig ódzkodsz a témától, akkor sincs semmi probléma, mert ha jól beleásod magad akkor Te is rájössz, hogy igazam van. Új dolgokat kipróbálni nem bűn. A MASZTURBÁLÁS SEM BŰN! Az élvezet és az ORGAZMUS minden korosztálynak, nemtől függetlenül ugyanúgy jár. És ha Te nem adsz elég újdonságot a párodnak, majd más fog!

Ja és ITT tudjátok megvenni :) 

 5.png

Fanni

 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://majorfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr1912031233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mucika_2 2016.12.09. 10:12:25

Csak bólogatok. Párkapcsolatban vannak tényleg olyan időszakai mindkét félnek, amiért nincs kedve, de! Én is előszedtem azt a bizonyos segédeszközt, a párom zavarban volt, de kiderült, hogy bizony ő is élvezte és tetszik neki, szinte pornó. :D Tudjátok a pasik napi szinten ráugranak a pornós oldalakra és megteszik, amit az ösztönük diktál. Nincs ezzel semmi baj, csak akkor, ha már annyira az érdekli, mert szex nincs. Egyébként én még tudom javasolni, ha épp a nőnek nincs kedve, hogy legyen már megértő és okozzon meglepetést. Kérje meg a párját kicsit olyan ribancosan, hogy mossa meg a szerszámot, mert szeretné kicsit a végét megcsócsálni. Garantált, hogy mire végez a lemosással, már állni fog az a farok, mert a fantáziája beindul és persze élvezni is fogja. Ez nem nagy fáradtság, én mondjuk még élvezem is. Ezt fáradtan is lehet csinálni. Vagy épp a pincében elkapni a párunkat... Nagyon imádják, nem kell folyton az ágyban, bár elég nehéz onnan kimozdítani embereket, de hosszú távon muszáj becsempészni emlékezetes dolgokat. És akkor nincs félremenés.

Ballóné Terike 2016.12.09. 10:12:33

Kell biztos minden nőnek a csucsrajutni mert emberek vagyunk és vágyaink vannak ...én 52 éves vagyok de a férjemmel 32 év házaság után nem tudtam hogy mi az élvezet nekem a szexben ?..és nem itt de rendeltem vibrátort mert 5 éve sajnos neghalt a férjem de párkapcsolatot nem szerettem volna senkivel igy jutottam el a csucsra végre !!!...ebben nem csalódok sohasem sőt élvezem és borzongok a gyönyörtől
süti beállítások módosítása